Bu yazımda Ulu önder Mustafa Kemal  Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
gerek internette , sosyal medya sitelerinde gerekse gerçek hayatta bu önemli günde insanların Atatürk'ü  unutmaması beni gerçekten dutgulandırıyor gönül isterdiki o günlerde yaşayıp o büyük devlet lideri olan Mustafa Kemal Atatürk'ü görmek isterdim ama ne yazıkki o günlerde yaşamak nasip olmadı. madem ki  biz Türk milletiyiz elbette ki böyle özel günleri unutmayacağız fakat açık söylemek gerekirse günümüzde Atatürk unuturulmaya çalışılıyor.
Eğer Atatürk olmasaydı şu anda ben bu yazıyı yazamıyor olacaktım ve kim bilir hangi milletten olacaktık yurdumuzun dört bir yanını düşmanlar sarmış iken Atatürk kurtuluş savaşında elde olmayan imkanlar ile yurdumuzu düşmanlardan kurtarmış. Atatürk'ün yaptıklarını fazla anlatmaya gerek yok aslında çoğu kişi zaten Atatürk'ün ilke ve inkılaplar'ını biliyor.

Peki biz Türk Milleti olarak bizlerin bağımsızlığımızı ve ülkemizde özgürce yaşamamızı sağlayan kişinin Atatürk'ün değerini ne kadar biliyoruz açık söylemek gerekirse çok fazla bilmiyoruz sadece 10 kasımda ve Atatürk'ün bizlere armağan etmiş olduğu bayramlarda hatırlıyoruz sadece onu oysa sadece 10 kasımda ve bayramlarda değil her zaman Atatürk'ü hatırlamamız ve onun inkılaplarına göre yaşamalıyız belki bu çoğu kişiye göre ters gelebilir ama daha o zamanlardan Ülkenin gidişatını görebilen ve bunlara göre İnkılaplar yapan bir kişi sizce Türk milletinin daha kaliteli ve daha özgürce yaşamasından başka ne isteyebilir mi? 
  Son sözler ; Atatürk'ü sadece 10 kasımda değil her zaman hatırlayalım elimizden geldiği kadar onun kitaplarını okumaya çalışalım , kendisini daha fazla tanımaya çalışalım , yaptığı devrimlere uymaya çalışalım bizlerden sonraki nesilllere Atatürk'ü anlatalım, Sadece 10 Kasımda Değil Her Zaman Hatırlayalım.