İnternet sitelerini ziyaret etmek için hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Microsoft’un Edge’i mi? Google’ın Chrome’u mu? Yoksa başka bir tarayıcı mı? Hemen hemen her tarayıcıyı deneyen biri olarak tavsiyem, uzun zamandır kullandığım Chrome web browser.

Chrome’un en sevdiğim özelliklerinden biri uzantılar ekleyerek daha zengin ve daha işlevsel bir kullanım imkanı olması. Bu zamana kadar pek çok uzantı denedim, ekledim, kaldırdım. Beğendiklerim de oldu gereksiz bulduklarım da. Hangi Chrome uzantılarını beğendiğimi, bir blogger olarak hangi Chrome uzantılarını kullandığımı merak ediyor musunuz? İşte 2019 yılında Chrome tarayıcımda kullanacağım Chrome uzantıları…

1. Alexa Traffic Rank

Yıllardır vazgeçemediğim bir uzantıdır Alexa uzantısı. Eskisi kadar sık kullanmasam da alışkanlık yaptığından mıdır nedir bilmiyorum tarayıcıdır durur ve aklıma geldikçe bakar incelerim.



2.Bitly | Unleash the power of the link

Takip edenlerin bildiği gibi, beğendiğim içerikleri, siteleri sosyal medya hesaplarımda paylaşmayı severim. Bu paylaşımları yaparken linkleri kısaltmak için bu uzantıyı kullanırım.